Velg en side

La oss samarbeide

Enten du er en megler som ønsker å øke appell og verdi av dine eiendommer, en utbygger som søker ekspertise i boligdesign, eller en privatperson som drømmer om et hjem som er en refleksjon av din personlighet, så la Styleit være din partner på reisen mot det perfekte resultatet.

– Ekspertise og Erfaring: Med årevis med erfaring og en lidenskap for design, er vi stolte av vårt rykte for å levere førsteklasses tjenester som overgår forventningene.

– Skreddersydde Løsninger: Vi forstår at hver bolig er unik, og vi tilpasser våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov og visjoner.

– Kreativitet og Innovasjon: Vi er alltid på jakt etter nye trender og inspirasjon, og vi bringer en frisk og innovativ tilnærming til hvert prosjekt vi tar på oss.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Vi åpner Pop-Up

Styleit arrangerer for aller første gang pop-up butikk! Her ville du kunne skaffe deg lekre varer til en fantastisk pris. Vi selger noe brukt, men har også bestilt inn helt nye varer fra noen av våre favoritt leverandører. I butikken vil du finne produkter fra kjente merker som Jakobsdal, House Nordic, Cozy living og mange fler!

Butikken åpner 15. Juni kl 10:00 og er i 2. etg ved rulletrappen på Amfi Ålgård. Følg med på sosiale medier for spennende konkurranser hvor du kan vinne gavekort som du kan bruke i Styleit Pop-Up. Butikken får helt nye varer HVER UKE! 

Pop-Up butikken vil være åpen i senterets åpningstider fra 15. Juni til 6. Juli. Vi gleder oss til å se deg der!

14 + 11 =

STYLE IT AS

(+47) 959 92 518 

 

 

FLÅDÅVEIEN 2
4331 ÅLGÅRD