Velg en side

Om oss

 

Styleit har siden 2009 jobbet med styling av boliger som skal ut for salg, bistått med interiørkonsultasjon og design for både privat og næring og vi strekker oss alltid langt slik at dine ønsker og behov blir nådd.

Vi har et stort lager på Ålgård med varer fra flere kjekke leverandører som blir brukt til prosjektene våre. Styling av boliger blir nøye planlagt og vi skreddersyr den perfekte møbelpakken til din bolig. Styleit AS leverer prosjekter til konkurransedyktige priser.

Med over 15 års erfaring kan du stole på at din bolig/prosjekt er i de beste hender! 

Style It var inne hos meg å møbelerte og dekorerte min tomme leilighet før salg. Det ble fantastisk bra, fikk mye skryt av interiøret 🙂 Den ble solgt etter første visning, ingen tvil om at stylingen hjalp godt til 😉

Stine B via facebook

Stylingen av leiligheten ble utrolig bra, leiligheten stod tom og jeg ønsket å ha noe møbler for å skape romfølelse og stemning i leiligheten. Bildene ble bra og leiligheten ble solgt etter første visning. Det var absolutt vært prisen som jeg synes var rimelig å betale for denne tjenesten i forhold til hva det gjorde med salgsprosessen.

Karina H. via facebook

Huset vårt har ligget for salg siden juni uten at vi fikk inn noen bud. Vi bestemte oss for å la Silje style opp huset for et par uker siden og igår ble huset plutselig solgt til prisantydning etter en budrunde med hele 11 bud.
Helt tydelig at styling hjelper…🙂
Gudbrand M. via facebook

STYLE IT AS

(+47) 959 92 518 

 

 

FLÅDÅVEIEN 2
4331 ÅLGÅRD